Efterlängtade?

Ni har redan hört historierna om N.R:s handyman som av svårförklarliga omständigheter slutade höra av sig, samt Banditens trötthet på KK:ns genomtränande stön. Vi ska snart ge er den senaste uppdateringen på denna front, men först ska vi förklara hur det hela började...

Vi spolar tillbaka bandet cirka två månader tillbaka i tiden och landar i den ljumma juninatten. Skratt, paraplydrinkar och fyra partysugna flickor, redo att bemästra nattens dansgolv och myllrande uteserveringar satt och taggade hemma hos Banditen. Som gruppmål denna kväll skulle vi lära Nyponrosen behärska öldrickandets konst.

Efter x antal tomma ölglas på uteserveringen drog vi vidare och landade så småningom på en nyöppnad krog, där insåg vi att det var dax att tömma blåsan. Nöden hade ingen lag, killen som stod först i kön blev av oss inputtad på toaletten och vi var snabba att slinka med innan dörren låste sig. Den tatuerade stockholmaren i fråga hade säkert en annan uppfattning om vad vi ville göra med honom inne på toaletten...men det var inte vår avsikt... i vilket fall som helst utgav vår närvaro en enorm prestationsångest när mannen i fråga skulle urinera (haha).  Vi hade ialla fall inga problem med att bli två liter lättare. 

Utsvävande från toaletten med en något omskakad stockholmare hack i häl slog vi oss ned hos det största killgänget krogen hade att erbjuda. Strax hittade Nyponrosen ett knä tillhörande en väldigt välbyggd man (tack vare sin vapendragare Banditen) och var inte långsam med att slå sig till ro där. Efter en lång gissningslek med förslag som "Ekonomisk rådgivare" och "Bodybuilder" så luskade vi ut att denna man var en HANDYMAN! (aka snickare)... Nyponrosen mycket nöjd med sin fångst. 
 
Banditen flörtade till sig en efterfest... hemma hos Snickar'n!

Timmarna på efterfesten flöt snabbt förbi och Banditens raggningsknep var inte lätta för killarna att undvika (Nyponrosen tycker att Banditen i ett senare inlägg skall hålla i en raggningsskola). Den här natten använde sig flickan utav en  "raggningsklassiker", hon fick både män och kvinnor till tårar.. Inte långt därefter hördes skrammel bland kastrullerna i köket....i hallen..... toaletten.... och i hissen!!  Jackpot! Banditen hade sin KK på kroken.

Kvar i lägenheten, glada att äntligen slippa andras sex-skrammel, och kunna njuta av sitt eget, fanns Handyman och N.P. 


.. Sååå.. vad är nu det senaste på fronten? 

- B. har under två veckors tid undvikit sin KK och hoppats på att slippa höra mer från honom.
- N.R. har under två veckors tid själv blivit undvikt  och då tröttnat på att vänta och gått vidare.

Varför har då dessa två män hört av sig till oss idag? en pakt? slumpen? Gruppkåthet?
hmm.. vi är inte helt på det klara med detta, men vi ska undersöka saken vidare och ta reda på orsaken till denna mycket oförklarliga "sms-våg". Vi kanske t.om. tar och träffar dem igen......

..or....DON'T THINK SO!!!

De får klara sig på egen hand nu!


Nej Tack!

Slängkyssar från Fina Flickorna!






 


Kommentarer
Postat av: Claudia

Hej hej, allt bra? =)

2009-08-24 @ 22:18:48
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: liz

Hej!



Just nu har jag INTE en tävling på min blogg

Jag har INTE visat vad jag har på mig..

Och just idag tänker jag INTE berätta att jag just åt köttfärssås med spagett... oj ;-S



däremot så har jag skrivit ett långt inlägg om silikon bröst .. platta bröst, kaxiga bröst.. tuttar, pattar .. och som vi säger i Norge : PUPPER!



Läs om du har lust!

2009-08-24 @ 22:19:16
URL: http://lizkalen.com
Postat av: moonzanna

charmig bild ;)

2009-09-13 @ 13:52:15
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0